Napiapp ajánló (2019. május 22.)

2019. május 22.
5.4611
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Mental Hospital IV HD: ha szeretsz rettegni, töltsd le most Androidra 699 helyett 209 forintért a Mental Hospital IV HD-t, melyben az őrült horrorkórház legújabb epizódjában rághatod a körmeidet.

Farm Frenzy: Viking Heroes: 690 helyett 369 forintért megy most egy rövid ideig az egyik legjobb farmos akciójáték Androidon, pontosabban annak is a kiváló vikinges mellékszála, érdemes lecsapni rá.

Rebuild 3: Gangs of Deadsville: ha imádod a clickereket, most 1699 helyett 799 forintért megy a Rebuild 3: Gangs of Deadsville, melyben ebben a stílusban kell újjáépítened és felvirágoztatnod egy romos várost.

App Store:

Strike Hit: teljesen ingyen letölthető egy rövid ideig a darts örömeit egy egészen sajátos megoldással és ügyességi elemekkel vegyítő Strike Hit, amit érdemes legalább kipróbálni ennyiért.

Mos Speedrun 2: 349 forintra leárazva csaphatunk le a Bogyó és Babócára emlékeztető főhőst a középpontba állító ügyességi runnerre, mely Mos Speedrun 2 alatt a műfaj egyik legjobbja.

It's Titanic: ha mindig is érdekelt a Titanic katasztrófája, 349 forintra leárazva megy most az It's Titanic című mobiljáték, mely a téma kapcsán az egyik legjobb szimulációt adja.
2 hozzászólás

Mendez

4 hónapja, 4 napja

Nem rossz, de mind megvolt már! Nem tudtam mit leszedni!

válasz erre

zsenikém

4 hónapja, 4 napja

Strike Hit lassan többet ingyenes, mint fizetős!

válasz erre