Napiapp ajánló (2019. május 3.)

2019. május 03.
6.3441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Star Wars Pinball 7: 699 helyett teljesen ingyen megy most a Play Áruházban a Star Wars Pinball 7, aminek részeként a Csillagok háborúja köntösében ismerheted meg a flipperezés örömeit.

Lemegeton Master Edition: 2790 helyett 699 forintért csaphatunk le Androidon a Lemegeton Master Edition-re, melyben az oldalnézetes szerepjátékok legszebb hagyományait élhetjük át telefonjainkon.

Greenskin Invasion: 999 forintról 0 forintra leárazva illeszthetjük gyűjteményünkbe a Greenskin Invasion-t, mely roguelike alapokon kínál nekünk a táblás szerepjátékokhoz hasonló élményeket.

App Store:

Unblock Container Block Puzzle: teljesen ingyen kaparinthatjuk meg magunknak iOS-en az Unblock Container Block Puzzle című blokktologatós logikai játékot, melyben különféle színű konténerekkel kell ügyeskednünk.

Touchgrind Skate 2: ha imádod a deszkázás örömeit, most teljesen ingyen élvezheted saját okostelefonodon, ezzel a játékkal ugyanis mindössze két ujjaddal tudod irányítani kiválasztott deszkádat.

Punished Talents: Stolen Awards: 1090 forintra leárazva megy most egy rövid ideig a Big Fish Games egyik szuper kalandjátéka, melyben egy sötét kastély legfélelmetesebb pontjait fedezhetjük fel egy rejtély nyomában járva.
2 hozzászólás

Bencus86

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

Nem rossz nap, meg is van a hétvégi játék. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

iOS most jobb, főleg hogy SW hiába ingyenes ha minden pályát meg kell venned benne. röhögő smiley

válasz erre