Napiapp ajánló (2019. május 6.)

2019. május 06.
7.3051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Bendy and the Ink Machine: 2490 helyett 799 forintért csaphatunk most le Androidon a Bendy and the Ink Machine című horrorisztikus kalandjátékra, mely belső nézetes megoldásokkal és a Disney rajzfilmek hangulatával kecsegtet.

Drag Racing 3D: 699 helyett 359 forintért megy most a Google Play kínálatában a Drag Racing 3D, aminek részeként lehetőségünk nyílik csatlakozni a látványos utcai versenyek hangulatához.

Templar Assault: 1099 helyett 369 forintért kaparinthatjuk meg a Google Play kínálatából a Templar Assault című szerepjátékot, mely nem a látványos grafikáról szól, de körökre osztott megoldásai annál izgalmasabbak.

App Store:

100 Balls 3D: teljesen ingyen megy most a világszerte egyre népszerűbb 100 Balls 3D című labdás ügyességi játék, mely realisztikus fizikával és megoldásokkal kínálja a labdázás örömeit.

Charred: teljesen szabadon csaphatsz le most iOS-en a Charred című oldalnézetes platformerre, aminek részeként óriási rombolásokat hajthatsz majd végre a soha véget nem érő, véletlenszerűen generált pályákon.

PixelTerra: 349 forintra leárazva csaphatunk le az App Store kínálatából a PixelTerra című alkotásra, mely a Minecraft örökségét igyekszik átültetni egy túlélős szerepjáték koncepciójába, méghozzá nem is rosszul.
4 hozzászólás

SamsungFan

5 éve, 4 hónapja és 21 napja

Drag Racing nem rossz, behúzva.

válasz erre

fonemaker

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

Charred tetszik! Szedem!

válasz erre

Chico

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

Korrekt felhozatal a mai is. mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

5 éve, 4 hónapja és 22 napja

Mennyivel jobb ma az iOS. meglepett smiley

válasz erre