Napiapp ajánló (2019. május 8.)

2019. május 08.
7.2061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Fobia: 890 helyett 590 forintért csaphatunk le most Androidon a Fobia című oldalnézetes platformerre, melyben egy kislány oldalán kell megküzdenünk a saját félelmeinkkel néhány izgalmas feladaton keresztül.

Shadow Blade: Reload: 1699 helyett 690 forintért kaparinthatjuk meg magunknak a Shadow Blade: Reload című oldalnézetes platformert, melyben egy nindzsa oldalán kell átverekednünk magunkat minden akadályon.

Castles of Mad King Ludwig: 2299 forintról 359 forintra leárazva tudjuk begyűjteni magunknak őrült Ludwig király kalandját, melyben egy a társasjátékok élményére hajazó várépítős megoldást tapasztalhatunk meg.

App Store:

Color Twin: totál ingyen megy most az App Store kínálatában a Color Twin címre keresztelt logikai játék, melyben semmi más dolgunk nem lesz, csak társítani a megfelelő színeket, de ez közel sem lesz olyan egyszerű, mint gondolnánk.

Dots and Boxes - Dino Fury Edition: szintén ingyen csaphatunk le most egy rövid ideig a Dots and Boxes című logikai játék dinoszauruszos kiadására, aminek részeként egyetlen dolgunk lesz csupán: körbekeríteni a pályán található őslényeket.

Lightwire: ha szeretnéd megmenteni a Földet a galaxisból rá leselkedő veszélyektől, ne is keress tovább, a Lightwire ugyanis pontosan erről szól, sőt mi több, most átmenetileg teljesen ingyen letölthető.
2 hozzászólás

Mendez

5 éve, 4 hónapja és 15 napja

Fobia nagyon igényes, ennyit főleg megér.

válasz erre

SamsungFan

5 éve, 4 hónapja és 15 napja

Mad King Ludwig mekkora akció!!! meglepett smiley Már szedem is!

válasz erre