Napiapp ajánló (2019. március 13.)

2019. március 13.
9.0631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Icewind Dale: Enhanced Edition: 3590 forint helyett 2099 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig az Icewind Dale: Enhanced Edition című szerepjátékra a Play Áruházban, aminek részeként mobilon ismerhetjük meg a legendás PC-s RPG élményét.

Alter Dogma: 990 helyett teljesen ingyen szerezhetjük meg most Androidon az Alter Dogma című 2D-s szerepjátékot, mely a legklasszikusabb formában közelít a stílushoz, méghozzá szuper sztori és többféle befejezés társaságában.

Lost Journey: 129 forintról 0 forintra lenyomva tölthetjük le magunknak egy rövid ideig a Lost Journey című platformert, melyben a legkülönfélébb fejtörők megoldásával kell megtalálnunk a kiutat a pályákról.

App Store:

Colt Express: mindössze 699 forintért csaphatunk le az App Store kínálatából a Colt Express című alkotásra, mely a hasonló címmel ismert társasjáték digitalizált formájaként a vadnyugatra repít el minket néhány vonatrablás érdekében.

Ticket to Ride: szintén társasjátékos adaptáció, és szintén vonatok kapták benne a főszerepet, 1090 forintért megy most ugyanis rövid ideig a Ticket to Ride, melyben a fejlődő Amerika vasúthálózatát kell kiépítenünk.

Line Rider: teljesen ingyen csaphatsz le most iOS-en a Line Rider című őrült ügyességi játékra, melyben egy kis szánkózó manusnak kell a legőrültebb pályákat megrajzolnunk a telefon képernyőjén a saját ujjunkkal.
1 hozzászólás

Mendez

5 éve, 5 hónapja és 21 napja

Mennyivel jobbak ma (is) az Androidosok. meglepett smiley

válasz erre