Napiapp ajánló (2019. március 15.)

2019. március 15.
9.2291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hell Clicker: 699 forint helyett most te is teljesen ingyen kipróbálhatod, hogy milyen érzés a pokolban lenni, méghozzá egy zseniális clicker társaságában, ami talán nem a játékélmény csúcsa, de szórakoztató.

TD: Goblin Defenders: 339 forint helyett totál ingyen csaphatunk le Androidon a TD: Goblin Defenders című alkotásra, mely egy tipikus tower defense játék lett goblinok főszereplésével.

Stay Alive: 899 helyett szintén teljesen ingyen megy egy rövid ideig a Play Áruházban a Stay Alive, mely egy rajzfilmes grafikával rendelekző túlélő RPG-ként egy szörnyektől hemzsegő szigetre kalauzol minket.

App Store:

Treasure Miner: ha kedveled az oldalnézetes bányászatot, vagy esetleg megkedvelnéd szívesen, akkor itt a remek alkalom, mert egy rövid ideig teljesen ingyen megy iOS-re a Treasure Miner című alkotás, ami éppen erről szól.

The Blocking Dead: szintén ingyen megy most iOS-en a The Blocking Dead, egy zseniális, gravitációra épülő zombis puzzler, melynek részeként nincs más dolgunk, mint elpusztítani a zombikat, hogy az agyuk egy helyre kerüljön.

Mad Truck 2: átmenetileg teljesen ingyen csaphatunk le most az App Store-on a Mad Truck 2-re, mely egy oldalnézetes autós játékként a monsterek őrült világába avat be minket elragadó grafika társaságában.
4 hozzászólás

SamsungFan

5 éve, 6 hónapja és 13 napja

Szuper, jó kis hétvégi játékok lesznek ezek! mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 6 hónapja és 13 napja

Minden ingyen! meglepett smiley Ez is ritka! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

5 éve, 6 hónapja és 13 napja

Nagyszerű, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

5 éve, 6 hónapja és 13 napja

Na ez egy király hétvége kezdés, full ingyennel! mosolygó smiley

válasz erre