Napiapp ajánló (2019. március 22.)

2019. március 22.
5.9651
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Alien: Blackout: máris akciós áron kínálják az utóbbi hónapok egyik legnagyobb mobiljátékos megjelenését, ezáltal 1790 helyett 1090 forintért szerezhetjük meg magunknak az Alien: Blackout című sötét kalandjátékot, mely az ismert franchise-ra épít.

Castle of Darkness: 1699 helyett teljesen ingyen kaparinthatjuk meg most magunknak a Castle of Darkness című mobiljátékot, melyben egy veszélyekkel, kalandokkal és fejtörőkkel teli fantáziavilág vár majd ránk.

The Enchanted Worlds: ha kedveled a klasszikus kalandjátékokat, 1490 helyett most teljesen ingyen csaphatsz le a The Enchanted Worlds-re, melyben egy rejtélyes sziget titkainak nyomába eredhetünk.

App Store:

TD Saga: egy rövid ideig teljesen ingyen szerezhetjük be magunknak iOS-re a nagyszerű TD Saga című tower defense játékot, melyben csatlakozhatunk Crystania világának legendás háborújához a stílus minden sajátosságával a fedélzeten.

Apocalipsis: 699 forintra leárazva juthatunk hozzá az App Store kínálatából a zseniális Apocalipsis című kalandjátékhoz, mely nemcsak nagyszerű sztorijával, hanem különleges, fametszetekre emlékezettő megjelenésével is képes meglepődést csalni az arcunkra.

Off to Bed: utazd körbe a világot, és segíts a Föld minden pontján ágyba juttatni, illetve elaltatni az embereket, ami messze nem lesz olyan egyszerű feladat, mint gondolnád, a most 349 forintért elérhető Off to Bed részeként ugyanis tonnányi fejtörő vár majd rád.
5 hozzászólás

SamsungFan

4 hónapja, 2 napja

Alient azért beárazhatnák rendesen, mert ez még ennyit sem ér. Kamerákat kell nézegetni benne és annyi...

válasz erre

fonemaker

4 hónapja, 3 napja

Egész jó a felhozatal ma!

válasz erre

peter97

4 hónapja, 3 napja

iOS ma királyság!

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 3 napja

Alien Blackout még ennyit sem ér.

válasz erre

zsenikém

4 hónapja, 3 napja

Szuper nap, jó akciók!

válasz erre