Napiapp ajánló (2019. március 25.)

2019. március 25.
7.6181
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:


Bendy and the Ink Machine
: 2499 helyett 1590 forintért megy most Androidon a Bendy and the Ink Machine, egy zseniális horrorkaland, mely a megjelenés tekintetében a Disney rajzfilmek hőskorát idézi.

Dr. Panda Train: 1490-ről egyenesen 0 forintra lett leárazva a Dr. Panda Train, egy főként kisebbeknek szóló puzzler, melyben a legkülönfélébb fejtörők megoldásával tudunk érvényesülni Panda doki oldalán.

Warrior Chess: ha szeretsz sakkozni, és szeretnéd ezt egy egészen új szinten űzni, akkor 699 helyett most 229 forintért kaparinthatod meg magának a Warrior Chess-t, melyben teljesen új perspektívából ismerheted meg ezt a klasszikust.

App Store:

Drylands: 349 forintra leárazva megy most átmenetileg az App Store-on a Drylands című poszt-apokaliptikus akció-RPG, mely a platformerek sajátosságai mögé lett bújtatva rengeteg küldetéssel, sztorival és mellékes teendővel a főszerepben.

Sally's Law: szintén 349 forintra leárazva kaparinthatjuk meg a 2016-os év egyik legjobb indie játékaként ismert Sally's Law-t, melyben Sally és édesapja történetét ismerhetjük meg egy színes ügyességi platformer részeként.

Findit - 200 Pictures: ha imádod a képkeresős mobiljátékokat, most teljesen ingyen töltheted le magadnak a Findit - 200 Pictures-t az App Store-ról, melyben 200 igencsak nehéz fotón kutathatod a különbségeket.
5 hozzászólás

Mendez

4 hónapja,

iOS jó ma, két igen király játék is van. Sakk nem vonz.

válasz erre

fonemaker

4 hónapja,

Na ennek a sakknak nagyon örülök!

válasz erre

Femobilos

4 hónapja,

Tommy írta:
Lyukra futottam ma, a Panda az nem kell.
Pedig az a legcukibb!

válasz erre

Tommy

4 hónapja,

Lyukra futottam ma, a Panda az nem kell.

válasz erre

Gólem

4 hónapja,

Nem túl combos hétkezdés.

válasz erre