Napiapp ajánló (2019. március 29.)

2019. március 29.
8.1701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Guns'n'Glory: 990 helyett 199 forintba kerül átmenetileg a Guns'n'Glory, egy felső nézetes vadnyugati lövölde, aminek részeként egy igazi cowboy hős oldalán lehetőségünk nyílik majd szembeszállni a banditákkal.

1944 Burning Bridges: szintén 199 forintért megy most pár napig az 1944 Burning Bridges, egy második világháborús stratégia, mely a kérdéses történelmi időszak minden ismert eseményét felvonultatja majd.

Mark's Life: 129 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le a Mark's Life című oldalnézetes kalandra, melyben Mark a szülei halála után egy kisvárosba, Sullen Townba költözik, hogy új életet kezdjen.

App Store:

btw: egy rövid ideig ingyen juthatunk hozzá iOS-en a btw címre keresztelt nagyszerű puzzlerhez, ami rendkívül egyszerű, minimalista, de annál innovatívabb formában kínálja nekünk a labirintusból szabadulós megoldások élményét.

Sanitarium: 699 forintért megy most átmenetileg - egyébként Androidon is le van árazva most - a Sanitarium című point and click horrorjáték, melyben egy autóbaleset után egy félelmetes szanatórium falai között ébredünk fel.

Little Big Adventure: Kis Nagy Kalandra indulhatunk átmenetileg 699 forintért a Little Big Adventure részeként, méghozzá az eredetileg 1994-ben PC-re megjelent akció-kalandban, ami egy ideje már mobilokon is elérhető.
3 hozzászólás

Mordorer

5 éve, 5 hónapja és 6 napja

Little Big Adventure - mennyire szerettem annak idején!!! meglepett smiley

válasz erre

zsenikém

5 éve, 5 hónapja és 6 napja

Egész jó játékok vannak mára!

válasz erre

Direktor

5 éve, 5 hónapja és 6 napja

199 rohadt jó ár, ha mindig minden ennyi lenne, mindent megvennék mindig. röhögő smiley

válasz erre