Napiapp ajánló (2019. november 1.)

2019. november 01.
19.7881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Tartle's RPG Apparatus for D&D: ha szeretjük a táblás szerepjátékokat, de nincs megfelelő tartalom az offline játékhoz, akkor töltsük le most teljesen ingyen a Tartle's RPG Apparatus for D&D-t, mely rögtön orvosolja ezt a problémát.

Rebuild 3: Gangs of Deadsville: 1690 helyett 699 forintba kerül most átmenetileg a Play Áruházban a Rebuild 3: Gangs of Deadsville című clicker, melyben egy zombiapokalipszist követően kell újraépítenünk a romokba döntött várost.

Where Shadows Slumber: 799 helyett 369 forintért nyomják most Androidon a Where Shadows Slumber-t, mely egy picikét a Monument Valley sajátosságaira alapozottan kínál nekünk kellemes élményeket egy vérbeli puzzleres köntösben.

App Store:

Sanitarium: 349 forintba kerül most egy rövid ideig a Sanitarium, egy különleges retro kaland, melyben autóbalesetet szenvedett, amnéziás hősünkkel kell felkutatnunk a saját múltunkat.

Alien Shooter: nincs mese, most kell letölteni magunknak az Alien Shooter-t iOS-re, lévén teljesen szabadon bezsebelhetjük magunknak ezt a legendás lövöldözős játékot, mely igazán klasszikus élményekkel kecsegtet nekünk.

I Have No Mouth And I Must Scream: 349 forint ellenében tudjuk behúzni egy rövid ideig az I Have No Mouth And I Must Scream című retro point and click kalandjátékot is, mely a műfaj hőskorából, 1995-ből származik.
4 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 10 hónapja és 6 napja

Coooool, még most este is megvoltak. mosolygó smiley

válasz erre

Chico

4 éve, 10 hónapja és 6 napja

Naggggyon király nap! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nagyon jó akciók, köszi!

válasz erre

Mendez

4 éve, 10 hónapja és 6 napja

349-ért ajándék a két kalandjáték, az Alien Shooter meg tényleg az! röhögő smiley Nem gyenge nap Apple fronton!

válasz erre