Napiapp ajánló (2019. november 11.)

2019. november 11.
21.8711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

JackQuest: The Tale of the Sword: 1799 forint helyett 699 forintra leárazva kaparinthatjuk meg magunknak a JackQuest: The Tale of the Sword című oldalnézetes platformert, mely az akciózás és az ügyeskedés elemeit ötvözi retro hangulat társaságában.

Unbroken Soul: 599 helyett 419 forintra leárazva illeszthetjük gyűjteményünkbe az Unbroken Soult is, mely szintén egy retro platformerként kecsegtet nekünk igazán különleges élményekkel és hangulattal.

Castles of Mad King Ludwig: 2990 forintról 369 forintra leárazva tudjuk megkaparintani most a Castles of Mad King Ludwigot, melyben az őrült király oldalán lehetőségünk nyílik megismerni a várépítés alapjait.

App Store:

DayD: Through time: 349 forintra leárazva tudjuk most megkaparintani a DayD: Through time című mobiljátékot az App Store kínálatából, melyben az időutazás és az ügyeskedés sajátosságait ismerhetjük meg.

SNIKS: 699 forintba kerül átmenetileg a SNIKS, melynek keretein belül a legendás Snake élménye vár ránk egy kicsit kiforgatott formában, kellemesen színes körítés társaságában, amire korábban még talán sose volt példa.

SteamWorld Heist: bár akciózva sem olcsó, de 1790 forintba kerül átmenetileg a SteamWorld Heist című oldalnézetes platformer, melyben nem elég, hogy egy különleges világban kalandozhatunk majd, de mindemellett az akciózás kapja benne a központi szerepet.
4 hozzászólás

fonemaker

4 éve, 9 hónapja és 3 napja

Nem rossz, de remélem a szerda jobb lesz! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

4 éve, 9 hónapja és 3 napja

Köszönjük a szuper akciókat! Bár egy ingyenest szívesen láttam volna! kacsintó smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 9 hónapja és 3 napja

Bevásároltam. mosolygó smiley Unbroken Soult nem, de a másik kettőt ennyiért nagyon megéri.

válasz erre

Mordorer

4 éve, 9 hónapja és 3 napja

Castles of Mad King Ludwig komoly árszabást kapott! meglepett smiley

válasz erre