Napiapp ajánló (2019. november 20.)

2019. november 20.
21.9631
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Bad Run: Turbo Edition: bár enyhén meglepő, hogy már egy korai hozzáférésben elérhető terméket is akcióznak, azonban a rajongóknak lehetőségük nyílik 1190 forint helyett teljesen ingyen lecsapni a Bad Run: Turbo Edition című különleges platformerre, amit ennyiért mindenkinek ki kell próbálnia.

Planescape: Torment: Enhanced Edition: akárcsak a Planescape: Torment: Enhanced Edition-t, mely bár nem először akciós, de egy igazán legendás szerepjátékról beszélünk, így ha korábban kimaradt volna, most 3590 helyett 1990 forintért tudod beszerezni magadnak.

BonVoyage!: 699 helyett 459 forintért kaparinthatjuk meg továbbá átmenetileg a BonVoyage! című mobiljátékot Androidon, aminek keretein belül minden pályán az lesz a dolgunk, hogy összerakjuk a továbbjutáshoz szükséges útvonalat.

App Store:

Axes vs Arrows: totál ingyen illeszthetjük most gyűjteményünkbe iOS-en az Axes vs Arrows című mobiljátékot, melyben halálosan egyszerű lesz a feladatunk: kardokkal, fejszékkel, lándzsákkal és egyebekkel teljesítsük a különféle feladatokat.

Ice Cream Mixer: ha te is szívesen kipróbálnád a jégkrém-készítés alapjait, akkor itt a remek alkalom, hiszen átmenetileg 349 forintért megy az App Store-on az Ice Cream Mixer, mely éppen erről szól.

Word Search Articulation: amennyiben egy minőségi szókirakó mobiljátékot keresel, és még pénzed is van rá, akkor töltsd le az akciósan 1090 forintba kerülő Word Search Articulation-t, mely ebben a műfajban kívánt nagyot alkotni.
4 hozzászólás

Direktor

4 éve, 8 hónapja és 22 napja

Klassz, kettő behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 8 hónapja és 22 napja

Köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

4 éve, 8 hónapja és 22 napja

Bad Run: Turbo Edition igen komoly akció, viszont tényleg meglepő a tény hogy még csak korai hozzáférésű! röhögő smiley

válasz erre

peter97

4 éve, 8 hónapja és 23 napja

Nagy királyság a mai nap is, köszönjük!!! mosolygó smiley

válasz erre