Napiapp ajánló (2019. november 22.)

2019. november 22.
22.3021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Stereobreak: 369 forint helyett teljesen ingyen csaphatunk le most Androidon a Stereobreak című mobiljátékra, mely egy rendkívül egyedülálló 2D-s lövöldeként elképesztő retro élményekkel kecsegtet nekünk.

Ordia: 1490 helyett 990 forintba kerül most az Ordia teljes verziója a Play Áruházban, ami egyenesen ajándék ezért a kihívásokkal teli egyujjas platformerért cserébe.

Undead Horde: bár akciós áron sem túl olcsó, azonban 3099 helyett most 2099 forintért csaphatunk le Androidon az Undead Horde című mobiljátékra, melyben nem a zombik legyilkolása, hanem begyűjtése és irányítása lesz a célunk.

App Store:

1979 Revolution: teljesen ingyen élvezhetjük most iOS-en egy rövid ideig az 1979 Revolution című klasszikus narratív kalandjátékot, melynek minden elemét a való élet ihlette, a főszerepben egy fotóriporter történetével.

Don't Run With a Plasma Sword: ne futkározz egy lézerkarddal, ha lehet, mert nagyon könnyen baj lehet belőle, és hogy mégis mekkora, azt most teljesen ingyen tudhatod meg az App Store-ról letölthető Don't Run With a Plasma Sword által.

Alto's Odyssey: 699 forintra leárazva kaparinthatjuk meg magunknak egy rövid ideig az Alto's Odyssey című kiválóságot iOS-en, mely az oldalnézetes száguldozás magasiskoláját mutatja meg nekünk, és nem véletlenül kapott annak idején olyan sok díjat.
4 hozzászólás

Direktor

4 éve, 8 hónapja és 20 napja

Köszi, jó akciók! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

4 éve, 8 hónapja és 20 napja

iOS ma rohadt jó!

válasz erre

zsenikém

4 éve, 8 hónapja és 21 napja

iOS ma nagyon jó! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

4 éve, 8 hónapja és 21 napja

Undead Horde de rohadt drága.

válasz erre