Napiapp ajánló (2019. november 29.)

2019. november 29.
24.4271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Don't Starve: Pocket Edition: oké, hogy hálaadás van odakint, de hogy 1390 forint helyett 369 forintért megy most egy rövid ideig a Don't Starve: Pocket Edition, az simán túlszárnyalja minden vágyunkat, ami a mai napra szólt.

Flashback Mobile: persze tudjuk fokozni a dolgot, mégpedig a legendás, 1993-ban megjelent Flashback mobilos változatával, mely 1490 forint helyett 890 forint ellenében csapható most le a Play Áruházból.

Bloons TD 6: hogy az elhangzottak után 1799 forint helyett mindössze 379 forintért megy most a Bloons TD 6, már csak hab azon a bizonyos tortán, hiszen ezért az összegért ajándék ez a szuper tower defense játék.

App Store:

Alien Shooter - Survive: totál ingyen csaphatunk le most iOS-en a legendás Alien Shooter - Survive élményére, lévén az egykori kultikus PC-s játék mobilos változata kifejezetten óriási élményt nyújt ezen a platformon.

Revenge of the Spirit: Rite of Resurrection HD: ha szeretünk rettegni, 349 forint ellenében megy egy rövid ideig az App Store-on a Revenge of the Spirit: Rite of Resurrection HD, mely a klasszikus kalandjátékok és tárgykeresős kalandok sajátosságait ötvözi a horrorral.

Lost Lands 4: 1090 forintba kerül most egy rövid ideig iOS-en a Lost Lands 4 is, mely a klasszikus kalandjátékok élményét követve látványos megjelenéssel, szuper történettel, mindemellett pedig rengeteg fejtörővel kínálja nekünk a nosztalgiát.
4 hozzászólás

SamsungFan

4 éve, 9 hónapja és 5 napja

Nagyszerű akciók, köszi!

válasz erre

Bencus86

4 éve, 9 hónapja és 5 napja

Alien shooter lehetne androidra is... wtf smiley

válasz erre

Mendez

4 éve, 9 hónapja és 5 napja

Köszi az infókat!

válasz erre

zsenikém

4 éve, 9 hónapja és 6 napja

Alien shooter megvan, volt már ingyenes, aki nem szedte, szedje mert rohadt jó! mosolygó smiley

válasz erre