Napiapp ajánló (2019. november 4.)

2019. november 04.
2.1721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Neverwinter Nights: Enhanced Edition: 3790 forint helyett 2490 forintba kerül most átmenetileg a legendás Neverwinter Nights: Enhanced Edition szerepjáték Androidra, ami egyenesen ajándék ennyiért.

Star Traders: Frontiers: 2590 helyett 1590 forintért csaphatjuk le magunknak a Star Traders: Frontiers-t, mely egy rendkívül összetett űrszimulátorként nagy figyelmet fordít a kereskedelemre, a harcra, az építkezésre és a menedzsmentre is.

Sproggiwood: 369 forintba kerül a megszokott 1890 helyett a Sproggiwood című szerepjáték, aminek keretein belül rejtélyes dungeonokat fedezhetünk fel, ahol taktikus küzdelmeket folytathatunk majd, miközben gyűjtögethetünk és fejlődhetünk is.

App Store:

Lovecraft's Untold Stories: mindössze 1790 forintért gyűjthetjük be most iOS-re a Lovecraft's Untold Stories című szerepjátékot, mely egy 2D-s roguelike elemekre épülő akciózásként Lovecraft őrült univerzumába kalauzol el minket.

Azarashi: totál ingyen megy most átmenetileg iOS-en az Azarashi című pixel art ügyességi játék, melyben reflexeinkre épülve az lesz a feladatunk, hogy megmentsünk a pusztulástól néhány nagyon cuki kis fókát.

Lost Artifacts: Soulstone: 349 forintra leárazva tudjuk most a gyűjteményünkbe illeszteni a Lost Artifacts: Soulstone című mobiljátékot, melyben egy archeológus oldalán kalandozva vicces sztori és több mint 40 pálya vár ránk az élőhalott császár megállításához.
5 hozzászólás

ferencziakos

4 éve, 10 hónapja és 3 napja

Azarashi mondjuk nem is ér pénzt. röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

4 éve, 10 hónapja és 3 napja

És sikerült behúznom a Sproggiwood-ot, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 10 hónapja és 4 napja

Ma jobb az Apple. mosolygó smiley

válasz erre

peter97

4 éve, 10 hónapja és 4 napja

Ohh iOS-en free. meglepett smiley Az is ritka bakker. mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 10 hónapja és 4 napja

Jó válogatás ismét!

válasz erre