Napiapp ajánló (2019. november 6.)

2019. november 06.
21.4051
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Knightfall: 799 forint helyett 449 forintra leárazva gyűjthetjük most be magunknak átmenetileg a Knightfall címre keresztelt clicker-RPG-t, melyben a képernyő folyamatos tapicskolásával kell szörnyek, gyakran bossok ellen érvényesülnünk.

Retro Pixel Classic: 499 helyett teljesen ingyen megy átmenetileg a Retro Pixel Classic, egy 60 pályából álló, a videojátékok közel három évtizeddel ezelőtti múltját felidéző árkád játék, ami garantált nosztalgiát hoz mindenkinek.

Dead Dungeon: 1490 helyett 129 forint ellenében tudjuk most begyűjteni magunknak Androidra a Dead Dungeon című keményvonalas 2D-s platformert, mely minden téren a klasszikusok előtt kíván adózni.

App Store:

Hidden Folks: 699 forint ellenében csíphetjük meg most magunknak egy rövid ideig a Hidden Folks címre keresztelt videojátékot, mely kézzel rajzolt, fekete-fehér grafikával a tárgy-, esetünkben inkább emberkeresés tudományába avat be minket.

Icewind Dale: 2990 forintért, kategóriájában nagyon jó áron vehetjük meg magunknak iOS-en az egyik legismertebb klasszikus szerepjátékot, avagy az Icewind Dale-t, mely a Neverwinter Night korából származva igazi legenda a színtéren.

BATTLESHIP: ha szereted a klasszikus torpedót, és szívesen kipróbálnád mobiljátékként a taktikus élményeket, most átmenetileg 1490 forintba kerül a BATTLESHIP, melyben lehetőségünk nyílik megismerkedni ezzel a különlegességgel.
3 hozzászólás

ferencziakos

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Király akciók, kár hogy mára nem jutott ingyenes.

válasz erre

peter97

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Dead Dungeon ajándék bakker! Köszi!

válasz erre