Napiapp ajánló (2019. november 8.)

2019. november 08.
22.2281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Demon Warrior: a legendás árnyékháború kitört, 129 forint helyett pedig most te is teljesen ingyen csatlakozhatsz ehhez a küzdelemhez, méghozzá egy rendkívül intenzív és különleges akció-szerepjáték részeként.

Shadow of Death: Dark Knight: egészen hasonló élmények várnak majd ránk a Shadow of Death: Dark Knight keretein belül is, ahol brutális oldalnézetes küzdelmek részeseivé válhatunk, méghozzá 750 forint helyett teljesen ingyenes formában

Reed 2: 129 forint helyett teljesen ingyen megy most Androidron a Reed első és második része is, melyben egy igencsak különc oldalnézetes platformert ismerhetünk meg, a főszerepben egy nagyszemű macskafélével.

App Store:

BOT-NET: teljesen ingyen mérik most egy rövid ideig az iOS-en a BOT-NET című mobiljátékot, mely egy igazi különlegesség, hiszen egy a kiterjesztett valóságra épülő FPS lett a sorban, a főszerepben a brutális robotháborúval.

Paul Pixel - The Awakening: 349 forintért csaphatunk le most átmenetileg a Paul Pixel - The Awakening című point and click kalandjátékra, mely egyenesen a hőskorba repít vissza minket egy minden téren múltidéző élmény társaságában.

Home Behind: szintén 349 forintért megy most egy kis ideig az App Store-on a Home Behind, a világ első migráns szimulátora, melyben roguelite elemek társaságában kell gondoskodnunk néhány bevándorlóról a nehéz mindennapokban.
3 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 9 hónapja és 6 napja

Király akciók vannak ma!

válasz erre

Mendez

4 éve, 9 hónapja és 6 napja

Nagyszerű a felhozatal, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

4 éve, 9 hónapja és 7 napja

Android ma nagyin durva, de az iOS is nagyszerű akciókat kapott!

válasz erre