Napiapp ajánló (2019. október 11.)

2019. október 11.
12.3141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Kathy Rain: 1790 forint helyett 389 forint ellenében kaparinthatjuk meg most Androidon a Kathy Rain című klasszikus point and click stratégiát, mely garantált nosztalgiával tölti majd el a stílus kedvelőit.

Monument Valley 2: 1790 helyett 899 forintért csaphatjuk le magunknak a Monument Valley 2-t, ami a játéknak talán az első nagyobb akciója, szóval érdemes élni vele, sőt mi több, az első epizódot szintén leárazták, nézzünk rá arra is, ha hiányzik.

Wonder Boy: The Dragon's Trap: 2890 helyett 1599 forintért mérik most egy rövid ideig a legendás Wonder Boy feldolgozását, ami ezért a pénzért egyenesen ajándék, hiszen egy teljes, konzolos minőségű élményt kapunk a pénzünkért.

App Store:

DISTRAINT 2: a különc horrorjátékok kedvelőinek legnagyobb örömére 1090 forintra leárazva csaphatjuk le magunknak most egy rövid ideig a DISTRAINT 2-t, mely nagyszerű sztorival és hangulattal kínálja a játékosoknak a rettegést.

The Slaughter: Act One: 699 forintért szerezhetjük be egy rövid ideig a The Slaughter: Act One című kalandjátékot, melyben a viktoriánus kori Londonban kutakodhatunk egy sorozatgyilkos után, retro grafikai körítéssel.

Bury me, my Love: szintén 699 forintért most egy igazi migráns-szimulátorra is lecsaphatunk, lévén ennyibe kerül a Bury me, my Love, melyben egy szíriai menekült történetét ismerhetjük meg, míg elvergődik Európába.
3 hozzászólás

Direktor

4 éve, 11 hónapja és 1 napja

Köszi köszi. MV2 jött is szépen! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

4 éve, 11 hónapja és 1 napja

Nem a legcombosabb napok egyike, de Kathy Rain és a Monument Valley 2 nagyon megéri!

válasz erre

Gólem

4 éve, 11 hónapja és 1 napja

Kár hogy ma nincs ingyenes.

válasz erre