Napiapp ajánló (2019. október 16.)

2019. október 16.
27.4431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Machinarium: 1090 forint helyett 590 forintért megy most egy rövid ideig a Machinarium, az Amanita Design nagyszerű robotos kalandjátéka, melyben robotvárosban ügyeskedhetünk nagyokat.

Photographs: 1399 helyett 699 forintért árulják most Androidon a Photographs című kalandjátékot, melyben fotók pakolgatásával kell megoldanunk a különféle fejtörőket, illetve összeállítani belőlük egy kis történetet.

Motorsport Manager Mobile 3: 1390 helyett 239 forintért indulhatunk el a menedzserjátékok rögös útjain, méghozzá ezúttal az autóversenyzős körítéssel operáló Motorsport Manager Mobile 3 keretein belül.

App Store:

Slaughter 3: The Rebels: 349 forintért megy most iOS-en a Slaughter 3: The Rebels című külsőnézetes akciójáték, melyben egy masszív börtönépületben mészárolhatunk egy nagyot.

Another Lost Phone: szintén 349 forintba kerül átmenetileg az Another Lost Phone című mobiljáték, melyben egy újabb elveszett okostelefon rejtélyét göngyölíthetjük fel a készüléken talált nyomok segítségével.

Stardash: teljesen ingyen kaparinthatjuk meg magunknak most iOS-re a Stardash című oldalnézetes platformert, mely minden elemében a kilencvenes éveket idézi fel előttünk, tehát egy igazi retro árkád élményben lehet részünk általa.
4 hozzászólás

Mendez

4 éve, 10 hónapja és 22 napja

Zsír, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

4 éve, 10 hónapja és 22 napja

Machinarium nagyon megéri ennyiért, MMM3 meg már volt freeben is, akkor le is kaptam! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

4 éve, 10 hónapja és 22 napja

Ó de királyak a mai akciók. meglepett smiley

válasz erre

ferencziakos

4 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nagyon jók a mai akciók!

válasz erre