Napiapp ajánló (2019. október 18.)

2019. október 18.
26.5391
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Gunslugs: 790 helyett 209 forintért kaparinthatjuk meg magunknak most egy rövid ideig a Gunslugs című retro platformert, melyben nem is annyira az ügyeskedés, mint inkább a vad akciók kapták a főszerepet.

Storm Rush: szintén 790 forintról lett leárazva, így átmenetileg 279 forintért kaparinthatjuk meg magunknak Androidra a Storm Rush című versenyjátékot, melyben alaposan letesztelhetjük reflexeinket és koncentrációnkat.

Dark Zone: ha nagy hatással volt rád annak idején a STALKER, akkor most eszedbe se jusson kihagyni az általa ihletett Dark Zone című akció-horrort, mely átmenetileg 269 forintba kerül csak.

App Store:

Neon Chrome: 349 forintért csaphatjuk le most magunknak a Neon Chrome-ot, mely az egyik legjobb mobilos top-down shooterként talán még soha nem volt korábban ennyire olcsó.

Shadow Codex: 699 forintba kerül most egy rövid ideig a Shadow Codex iOS-en, mely egy rendkívül különleges mobiljáték lett a sorban, hiszen a készítők ötvözték benne a szókeresők élményét a fantasy szerepjátékok sajátosságaival.

AllStarSlams: totál ingyen illeszthetjük most gyűjteményünkbe egy ideig az AllStarSlams címre hallgató kosárlabdás mobiljátékot, melyben nem is annyira az általános kosármeccsek, mint inkább a zsákolás élménye kapta a főszerepet.
4 hozzászólás

zsenikém

8 hónapja, 3 napja

Kosarast be is húztam, köszi!

válasz erre

peter97

8 hónapja, 3 napja

Korrekt hétvégi felhozatal!

válasz erre

ferencziakos

8 hónapja, 3 napja

Nagyszerű!

válasz erre

Mordorer

8 hónapja, 3 napja

Allstarslams ingyen de kemény!

válasz erre