Napiapp ajánló (2019. október 4.)

2019. október 04.
12.0091
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Project Alnilam: ha szereted jó alaposan megmozgatni az agytekervényeidet, akkor itt az idő, hogy 305 forint helyett teljesen ingyen beszerezd magadnak a Project Alnilam című absztrakt és egyben atmoszferikus puzzlert.

Ordia: 1490 helyett 990 forintért kaparinthatjuk meg magunknak átmenetileg az Ordia című zseniális egyujjas platformert, melynek keretein belül nagyszerű élmények egész sora vár ránk egy különleges fantáziavilágban.

The Parenting Simulator: szülőnek lenni jó, ezt pedig most te is kipróbálhatod egy erről szóló szimulátorban, melynek letöltése ugyan ingyenes, de ezt követően fizetni kell érte, azonban az ottani árat október 7-ig 25 százalékkal mérsékelték a készítők.

App Store:

Secret Files: Sam Peters: ha kedveled a klasszikus kalandjátékokat, akkor most ki ne hagyd az átmenetileg totál ingyen letölthető Secret Files: Sam Peters-t, mely egy interaktív thrillerként garantáltan szuper élményekkel kecsegtet majd nekünk.

Preston Sterling: ha egy ingyen kalandjáték nem elég, szinten szabadon behúzható most egy rövid ideig a Preston Sterling, melyet ugyanaz a csapat készített, mint a Secret Files: Sam Peters-t, tehát a minőség garantált.

Merge: hogy ne törjük meg ezt a csodálatos sort, egy harmadik ingyenessé tett játékkal örvendeztetnénk meg titeket, lévén szabadon behúzható most mindenki számára a Merge iOS-re, mely a platform egyik legjobb ügyességi alkotásának tekinthető.
4 hozzászólás

SamsungFan

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyon király nap volt ez... Az iPhoneosoknak.

válasz erre

Direktor

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ez a mai nap szuper!

válasz erre

peter97

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ez a mai brutál jó felhozatal!

válasz erre

zsenikém

8 hónapja, 2 hete és 3 napja

Na menj már, iOS minden free ma!!!!!

Köszi!

válasz erre