Napiapp ajánló (2019. október 7.)

2019. október 07.
11.7651
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Doom & Destiny: 1190 helyett 419 forintba kerül most átmenetileg a Doom & Destiny, mely egy minden téren, a megjelenés, a történet és az élmények tekintetében egyaránt egy régi vágású szerepjáték lett.

Castles of Mad King Ludwig: 2990 helyett 1190 forintért szerezhető be átmenetileg a Castles of Mad King Ludwig, egy zseniális kastélyépítő mobiljáték, mely a társasjátékok sajátosságaira épülve igyekszik egyedit mutatni.

SUBURBIA: ha a városépítés a nagy szerelmünk, 2499 forint helyett 1190 forintért megy egy rövid ideig a SUBURBIA, mely a maga műfajában egy igazi különlegességnek tekinthető, az ősök előtt tisztelegve.

App Store:

HorseWorld: 3290 forintra leárazva megy most átmenetileg a HorseWorld prémium változata, melyben lehetőségünk nyílik saját virtuális ló tartására, beleértve a gondozást, valamint természetesen az általuk elérhető szórakozást is.

Tower of Fortune 3: 699 forintba kerül most egy rövid ideig a Tower of Fortune 3, mely egy retro stílusban fogant szerepjátékként egészen különleges megoldásokkal kecsegtet a műfaj kedvelőinek.

Lux DLX 3: amennyiben szeretted annak idején az olyan társasjátékokat, mint a Rizikó, akkor a Lux DLX 3 neked szól, az átmenetileg 1090 forintba kerülő mobiljátékban ugyanis a világ országainak meghódítása a cél.
4 hozzászólás

Mendez

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hinnye, ma nem vitte túlzásba egyik sem az akciózást.

válasz erre

peter97

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez húzós nap sajna.

válasz erre

SamsungFan

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát ma nem az én pénztárcámhoz van mérve

válasz erre

Bencus86

4 hónapja, 3 hete és 3 napja

HorseWorld még így is milyen drága bakker!

válasz erre