Napiapp ajánló (2019. szeptember 11.)

2019. szeptember 11.
14.6731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Mind Games Pro: 990 helyett teljesen ingyen megy most Androidon a Mind Games Pro, mely egy zseniális játékgyűjteményként azt a célt szolgálja, hogy a felvonultatott fejtörők megoldásával jól próbára tegyük az agyunkat.

The Lost Ship: 1090 helyett totál ingyen megy átmenetileg a The Lost Ship című kalandjáték is, melyben a stílus klasszikus útjain haladva egy elveszett hajó ügyében nyomozunk majd sok-sok fejtörő társaságában.

Slaughter 2: Prison Assault: 419 forint helyett 129 forintért tölthető le most a Play Áruházból a Slaughter 2: Prison Assault című külsőnézetes akciójáték, melyben kifejezetten izgalmas és látványos harcok várnak ránk.

App Store:

Around the World in 80d: teljesen ingyen csaphatunk le most iOS-re az Around the World in 80d című mobiljátékra, mely a 80 nap alatt a Föld körül eseményeire épül, így különféle fejtörőkkel és mini-játékokkal ismerhetjük meg benne bolygónkat.

Rush Boxing: teljesen ingyen kaparinthatjuk meg magunknak iOS-en a Rush Boxing című boxolós retro játékot, melyben a kérdéses sportág sajátosságait élvezhetjük majd a videojátékok hőskorát idéző körítés társaságában.

The Slaughter: Act One: 699 forintra leárazva szerezhetjük be most egy kis ideig a The Slaughter: Act One című kalandjátékot Androidra, mely a viktoriánus kori Londonba repít el minket, ahol éppen egy sorozatgyilkos terrorizálja a lakosságot.
3 hozzászólás

Direktor

5 éve, 1 napja

Elég jó volt a mai nap megint. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

5 éve, 1 napja

Lost Ship nem rossz, de az meg már megvan. röhögő smiley

válasz erre

Vidoros

5 éve, 1 napja

iOS ma jobb, szerintem.

válasz erre