Napiapp ajánló (2019. szeptember 13.)

2019. szeptember 13.
14.3551
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Animus: Stand Alone: 1399 helyett 790 forintért megy most átmenetileg a Dark Souls mobiljátéknak is csúfolt Animus: Stand Alone, mely a legjobbak közé sorolható a külső nézetes akciójátékok világában.

XCOM: Enemy Within: 1799 helyett 790 forintért kaparinthatjuk meg most Androidra az XCOM: Enemy Within című PC-s stratégia mobilos változatát, ami ugyanazt a keményvonalas és taktikus élményt kínálja, mint az eredeti.

The Last Warlord: ha szeretjük a kínai történelmet, a stratégiákat és a körökre osztott szerepjátékos élményeket, 3499 helyett 1099 forintért csaphatjuk le magunknak átmenetileg a The Last Warlord-ot is.

App Store:

This War of Mine: egy rövid ideig mindössze 699 forint ellenében megy iOS-en a This War of Mine, az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb indie kezdeményezése, ami egyenesen ajándéknak tekinthető ennyiért.

Marvin The Cube: átmenetileg 349 forintért ismerkedhetünk meg Marvin, a kis kocka kalandjával, akivel minden pályán a legkülönfélébb fejtörőket kell majd megoldanunk annak érdekében, hogy hősünk elérje célját.

Crazy Hedgy: ha szereted a legendás Crash Bandicoot élményét, most 349 forint ellenében töltheted le magadnak a Crazy Hedgy című 3D platformert, melynek főszereplője egy őrült sündisznó lett.
3 hozzászólás

SamsungFan

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ma nincs free.

válasz erre

zsenikém

4 hónapja, 2 hete

Hát, ma nem lettünk elkényeztetve.

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 2 hete

Marvin a kis kocka. Ez jó!

válasz erre