Napiapp ajánló (2019. szeptember 16.)

2019. szeptember 16.
13.5841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Neverwinter Nights: Enhanced Edition: 3790 helyett 2399 forintért mérik most egy rövid ideig Androidon az egyik legjobb klasszikus szerepjátékként ismert Neverwinter Nights: Enhanced Edition-t, ami már ezért az összegért is egyenesen ajándéknak tekinthető.

Fiz : Brewery Management Game: ha szívesen kipróbálnád, hogy milyen feladatok várnak rátok egy sörfőzde falai között, 1099 forint helyett 379 forintért csaphatsz le most Androidon erre a szuper menedzserjátékra, mely éppen erről szól.

RowRow: minimalizmus, relaxáció, de mégis kihívásokkal teli játékmenet, nagyjából így lehetne összefoglalni a 239 forint helyett teljesen ingyen letölthető RowRow című logikai játékot, amit érdemes mindenkinek kipróbálnia most.

App Store:

Tempest: mindössze 1490 forintba kerül egy rövid ideig a Tempest, az egyik, ha nem a legjobb kalózos/hajózós akció MMORPG, melyben lehetőségünk nyílik alaposan kipróbálni a matrózjárást.

Krystal Kart AR: totál ingyen húzhatjuk be magunknak most iOS-en a Krystal Kart AR-t, melyben az autóversenyzés élményét ismerhetjük meg közelebbről - méghozzá a kiterjesztett valóság sajátosságaival.

TD Saga: szintén teljesen ingyen letölthető iOS-en a TD Saga, mely a Sega klasszikus, retro stílusú tower defense játékain alapuló élményekkel kecsegtet nekünk, egy legendás háborúval a főszerepben.
4 hozzászólás

zsenikém

4 éve, 11 hónapja és 24 napja

Hát ma nem lettünk elkényeztetve. szomorú smiley

válasz erre

Mendez

4 éve, 11 hónapja és 24 napja

Kár hogy ez a Krystal Kart csak úgy játszható, ha krystalokat veszel benne. szomorú smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 11 hónapja és 24 napja

RowRow nekem új de tetszik, le is kaptam köszi! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

4 éve, 11 hónapja és 24 napja

Nem értem, ez a TD saga hogy lehet fizetős alapból amikor gemeket kell benne venni... wtf smiley

válasz erre