Napiapp ajánló (2019. szeptember 2.)

2019. szeptember 02.
5.7461
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Demon's Rise: 2199 helyett 590 forintba kerül most Androidon a Demon's Rise című akció-RPG, mely ennyi pénzért egyenesen ajándék a minőségi és egyben klasszikus szerepjátékok kedvelőinek.

Braveland Pirate: 1499 forintról mindössze 169 forintra leárazva csaphatunk le most átmenetileg a Braveland Pirate című körökre osztott stratégiai játékra, mely a Heroes-sorozat sajátosságaira épül kalózos köntösben.

Colorzzle: 299 helyett teljesen ingyen megy most a Play Áruházban a Colorzzle, mely egy rendkívül különleges puzzlerként a színekre és a logikára épül fel, méghozzá nem hétköznapi formában.

App Store:

Wonder Parade: 699 forintba kerül átmenetileg iOS-en a Wonder Parade, melyben egy fantasztikus planétára utazhatunk, ahol aranyos állatok játszanak egész álló nap, ehhez a játékhoz pedig most mi is csatlakozhatunk.

Crossroads: nagyon keményvonalas roguelike szerepjáték szerezhető be most átmenetileg 699 forintra leárazva, így amennyiben vonz a kalózok kincse, és a műfaj, akkor a Crossroads garantáltan nem okoz majd csalódást neked.

Pocket Rogues: Ultimate: szintén 699 forintba kerül most egy rövid ideig a Pocket Rogues: Ultimate is iOS-en, mely a 2D-s akció-szerepjátékok és a roguelike elemek ötvözetéből született, és igencsak komoly különlegességnek tekinthető.
4 hozzászólás

Direktor

5 hónapja, 6 napja

Demon's Rise nagyon megéri!

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 6 napja

Colorzzle szedem.

válasz erre

Femobilos

5 hónapja, 1 hete

iOS minden 699 az igen!

válasz erre

ferencziakos

5 hónapja, 1 hete

Wow egészen komoly kis akciók vannak.

válasz erre