Napiapp ajánló (2019. szeptember 23.)

2019. szeptember 23.
10.3411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Warhammer Quest: 1399 helyett 449 forintért kaparinthatjuk meg magunknak egy rövid ideig a Warhammer Quest című taktikai stratégiát, mely szerepjátékos elemekkel vezet be minket a Warhammer univerzum sajátosságaiba.

Retro Winter Sports 1986: 690 helyett 359 forintba kerül most egy rövid ideig Androidon a Retro Winter Sports 1986, mely nem árul zsákbamacskát a címével, valóban retro sportjátékokat élvezhetünk benne dögivel.

Golf Peaks: ha már unod a közönséges golfot, 999 helyett 699 forintért megy most Androidon a Golf Peaks, melyben egészen szokatlan formában, ügyességi elemekkel színezve golfozhatsz nagyokat.

App Store:

AllStarSlams Outdoors: teljesen ingyen tölthetjük le most iOS-ről az AllStarSlams Outdoors című kosárlabdázós játékot, melyben egészen kötetlen formában ismerkedhetünk meg a sportág sajátosságaival.

Office Story: 349 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig az Office Story című mobiljátékra, melyben lehetőségünk nyílik saját vállalkozást indítani, és átvenni az irányítást egy komplett iroda felett.

Egypt: Old Kingdom: 1090 forintra leárazva kaparinthatjuk meg magunknak most az App Store-ról az Egypt: Old Kingdom című stratégiai játékot, melyben az ősi Egyiptomi Birodalom sajátosságait ismerhetjük meg.
4 hozzászólás

Mendez

4 éve, 10 hónapja és 24 napja

iOS kosaras játék király!

válasz erre

Bencus86

4 éve, 10 hónapja és 24 napja

Warhammer azért nem rossz! kacsintó smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 10 hónapja és 24 napja

Nem olyan combosak a mai ajánlatok sajna.

válasz erre

peter97

4 éve, 10 hónapja és 24 napja

Egypt még így is rohadt drága.

válasz erre