Napiapp ajánló (2019. szeptember 4.)

2019. szeptember 04.
14.5351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Fobia: 890 helyett totál ingyen megy most egy ideig Androidon a Fobia, mely a Tapteek platformereként egy kislány történetét állítja a főszerepbe, akit meg kell szöktetnünk a saját félelmei elől.

Suburbia: 2499 forint helyett 790 forintért megy most a Play Áruház kínálatában a Suburbia, egy nagyszerű városépítős alkotás, melyben egyenesen a műfaj hőskorát ismerhetjük meg nagy alapossággal.

Space Marshals: mindössze 389 forint ellenében csaphatunk le most egy rövid ideig a Play Áruház kínálatában a Space Marshals című akciójátékra, mely az izometrikus nézetű sci-fi vadnyugatot állítja a főszerepbe.

App Store:

Leaf on the Wind: 349 forint ellenében kaparinthatjuk meg egy rövid ideig a Leaf on the Wind című oldalnézetes ügyességi játékot, melyben a természet erőivel próbáljuk meg felvenni a harcot.

Puzzle Agent 2 HD: 699 forintra leárazva megy most átmenetileg iOS-en a Puzzle Agent 2 HD című klasszikus kalandjáték, mely rajzfilmes grafikával, szuper történettel és remek fejtörőkkel kényeztet minket.

Vertigo Racing: totál ingyen tölthető le most egy rövid ideig a Vertigo Racing című autós játék az App Store kínálatából, mely kifejezetten fantasztikus élményekkel kecsegtet a klasszikusabb megközelítésű versenyjátékok kedvelőinek.
2 hozzászólás

fonemaker

5 éve, 13 napja

Nem rossz akciók.

válasz erre

Vidoros

5 éve, 13 napja

A két ingyenes be is húzva! mosolygó smiley

válasz erre