Napiapp ajánló (2019. szeptember 6.)

2019. szeptember 06.
14.0581
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Slayaway Camp: 1090 forint helyett egy rövid ideig totál ingyen letölthető a nyolcvanas évek horrorfilmjei által ihletett Slayaway Camp című akció-horror Androidra, így ha anno megtetszett, de sajnáltuk rá a pénzt, most pótolhatjuk.

Motorsport Manager Mobile 3: szintén totál ingyen tudunk lecsapni most 1390 forint helyett a Motorsport Manager Mobile 3-ra is Androidon - és iOS-en egyaránt - melyben az autóversenyzés menedzsereinek mindennapjait ismerhetjük meg.

This Is the Police: 2790 forint helyett 1399 forintért megy most átmenetileg a This Is the Police című mobiljáték, melyben sajátos formában ismerhetjük meg a rendőrség munkáját, legyen az akár pozitív, akár negatív megközelítésű.

App Store:

7Days: Backer: 349 forintra leárazva csaphatunk le most iOS-en a 7Days: Backer című szöveges kalandjátékra, melynek nagyszerű történetét döntéseinkkel irányíthatjuk majd, látványos grafikai körítéssel.

ROOMS: The Toymaker's Mansion: 1490 forintért kaparinthatjuk meg átmenetileg az App Store kínálatából a ROOMS: The Toymaker's Mansion című egyedi oldalnézetes puzzlert, melyben több mint 100 fejtörőt oldhatunk meg.

Unblock Container: teljesen szabadon beszerezhetjük magunknak az App Store kínálatából az Unblock Container címre keresztelt puzzlert, aminek részeként a blokk-, esetünkben konténertologatás sajátosságait ismerhetjük meg.
3 hozzászólás

Tommy

4 hónapja, 3 hete és 6 napja

Kettőt is behúztam!

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 3 hete és 6 napja

Egész király.

válasz erre

ferencziakos

4 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hihetetlen hogy androidon mekkora kedvezmények tudnak lenni!

válasz erre