Napiapp ajánló (2019. szeptember 9.)

2019. szeptember 09.
1.2771
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dead Bunker 4: Apocalypse: 129 forint helyett teljesen ingyen illeszthetjük most gyűjetményünkbe a Dead Bunker 4: Apocalypse című horrorjátékot, melyben az akciózás és a túlélés is nagy szerepet kapott.

Vive le Roi 2: 899 forintról 419 forintra leárazva férhetünk hozzá most átmenetileg a Vive le Roi 2-höz, mely a Limbo sajátosságait állítja a középpontba mind a megjelenés, mind a játékmenet tekintetében.

Dictator 2: Evolution: ha nincs pénzed Tropicóra, 690 helyett 129 forintért szerezheted be magadnak a Dictator 2: Evolution-t, mely szintén egy diktátorszimulátor, csak éppen sokkal egyszerűbb vizeken evezhetünk vele.

App Store:

Hardboiled: totál ingyen megy most egy rövid ideig iOS-en a Hardboiled, melyben körökre osztott harc és rengeteg felfedezés társaságában kutakodhatunk túlélők után egy poszt-apokaliptikus világban.

Drylands: ha az izometrikus megközelítés nem jött be, 349 forint ellenében lehetőségünk nyílik megismerni most a poszt-apokaliptikus túlélést egy oldalnézetes akció-platformer részeként is, a Drylands képében.

Roterra: szintén 349 forintba kerül most egy rövid ideig a Roterra is iOS-en, mely egy kicsit vidámabb vizekre evez, lévén egy hercegnőnek kell segítséget nyújtanunk abban, hogy kiszabaduljon a trükkös pályákról.
4 hozzászólás

SamsungFan

6 napja és 5 órája

Kár hogy ma csak egy ingyenes van Androidra, de azért azt behúztam!

válasz erre

Chico

6 napja és 12 órája

Megszívtam, már fizetős a Hardboiled.

válasz erre

Mendez

6 napja és 15 órája

Bakker, későn jöttem, már van ami fizetős lett megint. Pedig kellett volna.

válasz erre

zsenikém

6 napja és 16 órája

Nálam 1090 a Drylands.

válasz erre