Napiapp ajánló (2019. szeptember 9.)

2019. szeptember 09.
14.6961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dead Bunker 4: Apocalypse: 129 forint helyett teljesen ingyen illeszthetjük most gyűjetményünkbe a Dead Bunker 4: Apocalypse című horrorjátékot, melyben az akciózás és a túlélés is nagy szerepet kapott.

Vive le Roi 2: 899 forintról 419 forintra leárazva férhetünk hozzá most átmenetileg a Vive le Roi 2-höz, mely a Limbo sajátosságait állítja a középpontba mind a megjelenés, mind a játékmenet tekintetében.

Dictator 2: Evolution: ha nincs pénzed Tropicóra, 690 helyett 129 forintért szerezheted be magadnak a Dictator 2: Evolution-t, mely szintén egy diktátorszimulátor, csak éppen sokkal egyszerűbb vizeken evezhetünk vele.

App Store:

Hardboiled: totál ingyen megy most egy rövid ideig iOS-en a Hardboiled, melyben körökre osztott harc és rengeteg felfedezés társaságában kutakodhatunk túlélők után egy poszt-apokaliptikus világban.

Drylands: ha az izometrikus megközelítés nem jött be, 349 forint ellenében lehetőségünk nyílik megismerni most a poszt-apokaliptikus túlélést egy oldalnézetes akció-platformer részeként is, a Drylands képében.

Roterra: szintén 349 forintba kerül most egy rövid ideig a Roterra is iOS-en, mely egy kicsit vidámabb vizekre evez, lévén egy hercegnőnek kell segítséget nyújtanunk abban, hogy kiszabaduljon a trükkös pályákról.
4 hozzászólás

SamsungFan

4 éve, 11 hónapja és 10 napja

Kár hogy ma csak egy ingyenes van Androidra, de azért azt behúztam! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

4 éve, 11 hónapja és 11 napja

Megszívtam, már fizetős a Hardboiled. szomorú smiley

válasz erre

Mendez

4 éve, 11 hónapja és 11 napja

Bakker, későn jöttem, már van ami fizetős lett megint. Pedig kellett volna. szomorú smiley

válasz erre

zsenikém

4 éve, 11 hónapja és 11 napja

Nálam 1090 a Drylands.

válasz erre