Napiapp ajánló (2020. augusztus 21.)

2020. augusztus 21.
9.2201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition: bár akciósan is erősen túlárazott még, aki viszont konzolon szerette, vagy egy legendával játszana, a 3490 forint sokkal jobban hangzik az első Danganronpáért, mint a 6990.

The Escapists 2: Pocket Breakout: 2499 helyett 690 forintba kerül most átmenetileg a The Escapists 2: Pocket Breakout című retro alkotás, mely iOS-en is olcsóbb most, így csapjunk le rá, ha kipróbálnánk a börtönből való szökések sajátosságait.

7Days: 1399 forint helyett 699 forintba kerül most a 7Days címre keresztelt kalandjáték, mely egy különleges történetet tár majd elénk kizárólag szöveges alapokra építve.

App Store:

Sheltered : 399 forintra leárazva megy most a Sheltered című poszt-apokaliptikus túlélőjáték, melyben egy nukleáris katasztrófa után kell megpróbálnunk túlélni családunkkal a megpróbáltatásokat.

Titan Quest HD: szintén 349 forintért csíphetjük most meg magunknak a Titan Quest HD-t, a PC-ről érkezett Diablo-klónt, mely magas minőségben tárja elénk a görög mitológiára épülő fantáziavilágot.

Worms: hogy ne törjük meg a sort, szintén 349 forintba kerül átmenetileg iOS-en a Worms-sorozat első része, melyben a kukacháború legmagasabb szintjeit ismerhetjük meg a klasszikus formában.
5 hozzászólás

Mendez

3 éve, 11 hónapja és 21 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

3 éve, 11 hónapja és 21 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 11 hónapja és 21 napja

Nincs ma free, de kár. szomorú smiley

válasz erre

SamsungFan

3 éve, 11 hónapja és 21 napja

Dragonropa irreálisan drága. szomorú smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 11 hónapja és 22 napja

Nem a legcombosabb, de azért lehet csemegézni! Köszönjük!

válasz erre