Napiapp ajánló (2020. augusztus 26.)

2020. augusztus 26.
110.4421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dead Cells: 2999 forint helyett 1499 forintért megy Androidon - és egyébként iOS-en is - a zseniális Dead Cells című oldalnézetes akciójáték, melynek konzolos múltja minden porcikáján érződik.

DISTRAINT: Deluxe Edition: 1590 forint helyett 349 forintért csaphatunk le most a DISTRAINT: Deluxe Edition-re Androidon, mely egy oldalnézetes horrorként igencsak különleges élményekkel szolgál.

One Punch: 2290 helyett 319 forintra leárazva vehetjük meg most a Play Áruházból a One Punch című bunyós játékot, mely nem összekeverendő a népszerű animével, bár a cél itt is a verekedés lesz.

App Store:

Dungeon Survival: totál ingyen megy most iOS-en a Dungeon Survival, mely a Darkest Dungeon tökéletes klónjaként érkezett, és ebben a küldetésbe nnem is vallott kudarcot.

Zombie Night Terror: 1090 forintba kerül most átmenetileg az App Store-on a Zombie Night Terror, aminek részeként az élőhalottak felett vehetjük át az irányítást, hogy hordában kalandozzunk.

Templar Battleforce Elite: bár leakciózva sem valami olcsó, hiszen 1790 forintba kerül a Templar Battleforce Elite az App Store-on, azonban érdemes lehet lecsapni rá, hiszen ezért cserébe egy rendkívül tartalmas felsőnézetes akciójátékot kapunk.
3 hozzászólás

Direktor

3 éve, 10 hónapja és 21 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 10 hónapja és 22 napja

Köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 10 hónapja és 22 napja

One Punch nagyon atom ennyiért!

válasz erre