Napiapp ajánló (2020. augusztus 3.)

2020. augusztus 03.
19.4471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Slaughter 2: Prison Assault: 419 forint helyett 129 forintért megy most Androidon a Slaughter 2: Prison Assault, mely az egyik legjobb külsőnézetes akciójáték a platformon, így érdemes ennyiért lecsapni rá.

Seven Mysteries: 1090 forint helyett 499 forintért csaphatunk most le átmenetileg a Seven Mysteries-re, mely egy anime alapú RPG-ként egy természetfeletti horrorsztorit mesél el nekünk.

The Last Dream: 999 helyett 409 forintért megy most átmenetileg a The Last Dream című kalandjáték, mely egy fantasztikus casual puzzlerként egy igazán különleges történetet tár elénk, a főszerepben egy rejtélyes nyomozással.

App Store:

Demetrios: 349 forintra leárazva megy átmenetileg a Demetrios című kalandjáték iOS-en, melyben Bjorn Thonen régiségkereskedő történetét ismerhetjük meg, aki egy görbe éjszaka után nagyon izgalmas kalandokba keveredik.

Scuba Adventure: Philippines: totál ingyen csaphatjuk le most iOS-en a Scuba Adventure: Philippines című kalandjátékot, melyben egy átfogó VR-élmény vár ránk, a főszerepben egy mélytengeri biológussal, akire nagy izgalmak várnak a tenger mélyén.

Mad Truck 2: teljesen ingyen szerezhetjük be most iOS-ről a Mad Truck 2-t is, melyben oldalnézetes formában versenyezhetünk és őrjönghetünk most néhány óriási monster irányításával.
5 hozzászólás

peter97

3 éve, 11 hónapja és 16 napja

Köszönjük!

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 11 hónapja és 17 napja

Köszi az ajánlót srácok!

válasz erre

Bencus86

3 éve, 11 hónapja és 17 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

3 éve, 11 hónapja és 17 napja

Köszönjük, szuper akciók! mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

3 éve, 11 hónapja és 17 napja

Naggggyon király akciók jutottak mára, főleg iOS-re! mosolygó smiley

válasz erre