Napiapp ajánló (2020. augusztus 31.)

2020. augusztus 31.
105.8281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Peace, Death!: 590 forint helyett 379 forintba kerül átmenetileg Androidon a Peace, Death! című árkád szimulátor, melynek részeként egyenesen a kaszás bőrébe bújhatunk bele néhány őrült eset erejéig.

DRAW CHILLY: 590 forint helyett 379 forintért megy most Androidon a DRAW CHILLY is, mely egy vérbeli árkád játékként a Purgatóriumba kalauzol el minket, ahol az Apokalipszis lovasai lesznek az alkalmazottjaink.

Bulb Boy: 890 helyett 369 forintért megy átmenetileg a Bulb Boy, mely egy kifejezetten különleges és egyedi horrorkalandként erősen ajánlott a beszerzésre.

App Store:

True Horror: totál ingyen kaparinthatjuk meg magunknak most átmenetileg a True Horror című alkotást, mely már a nevével sem árul zsákbamacskát, egy vérbeli horrorjátékról van szó a kérdéses cím alatt.

Nimian Legends: Vandgels: 1090 forintba kerül most átmenetileg az App Store-on a Nimian Legends: Vandgels, mely alighanem az egyik legszebb és legnagyobb nyitott világot kínáló fantasy kalandnak tekinthető a platformon.

Mystic Pillars: 699 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en a Mystic Pillars, mely egy nagyszerű történettel ellátott puzzlerként egy csodaszép fantáziavilágba kalauzol el minket, melyet az ősi India ihletett.
4 hozzászólás

SamsungFan

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Ma nem sikerült behúznom semmit. szomorú smiley

válasz erre

ferencziakos

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Mendez

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Köszi a gyűjtést, srácok!

válasz erre

Vidoros

3 éve, 11 hónapja és 10 napja

Androidon nem erőltették meg magukat ma a kiadók. röhögő smiley

válasz erre