Napiapp ajánló (2020. augusztus 5.)

2020. augusztus 05.
18.1431
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Three Kingdoms The Last Warlord: 3499 forint helyett 2250 forintért csaphatunk le most átmenetileg a Three Kingdoms The Last Warlord című mobilos stratégiára, mely körökre osztott formában ismerteti meg velünk az ázsiai történelem egy darabkáját.

Gunslugs 3: 1099 forintba kerül egy rövid ideig Androidon a Gunslugs 3, mely az oldalnézetes akció-platformerek egyik legismertebb képviselőjeként rengeteg lopakodást és taktikázást kínál a sok lövöldözés mellé.

Knight of Heaven: Finding Light: 799 forint helyett 389 forintért csaphatjuk le most átmenetileg a Knight of Heaven: Finding Light című klasszikus retro szerepjátékot Androidon, mely egyenesen a 8 bites korszakba kalauzol el minket.

App Store:

Batoni: 349 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en a Batoni című klasszikus szerepjáték, mely minden elemében retro élményeket kínál nekünk, méghozzá felsőnézetes formában, akciókkal, fejtörőkkel és a többi.

Pavilion: Touch Edition: 699 forintba kerül egy rövid ideig iOS-en a Pavilion: Touch Edition, mely egy rengeteg díjat bezsebelt kalandjátékként megmutatja nekünk, hogy milyen is az a bizonyos negyedik dimenzió.

Dungeon Warfare 2: 1090 forintra leakciózva tudjuk begyűjteni most magunknak iOS-en a Dungeon Warfare 2-t, mely egy kihívásokkal teli tower defense stratégiaként egy dungeon lordot állít a főszerepbe, akivel saját létesítményünk védelme lesz a cél.
3 hozzászólás

zsenikém

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

ferencziakos

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Gunslugs 3 ennyiért nekem jöhet.

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 1 napja

Annyira nem combos a mai ajánlat, de köszönjük azért!

válasz erre