Napiapp ajánló (2020. augusztus 7.)

2020. augusztus 07.
18.3951
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Angry Neighbor: 999 helyett 299 forintba kerül most egy rövid ideig az Angry Neighbor, mely a Hello Neighbor mintájára egy a szomszéd idegesítését és titkait feltáró szimulátor lett a sorban.

Stardew Valley: 2990 forint helyett 1799 forintért mérik most ismét a Stardew Valley címmű gazdálkodós játékot, melynek részeként egy alapos menedzserjáték részeként ismerkedhetünk a szakma nehézségeivel.

Age of Civilizations Africa: 499 forint helyett teljesen ingyen megy most Androidon az Age of Civilizations Africa című stratégia, aminek részeként körökre osztott élmények részeként ismerhetjük meg az afrikai problémákat.

App Store:

Bomb: A Modern Missile Command: teljesen ingyen tehetjük most fel a telefonunkra a Bomb: A Modern Missile Command című mobiljátékot, mely halálosan egyszerű, de annál nehezebb feladatot kínál, miszerint meg kell védenünk városunkat a rakétatámadásoktól.

1944 Burning Bridges Premium: 349 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig az 1944 Burning Bridges Premium című stratégiára, mely a második világháború legnagyobb küzdelmeibe vezet be minket a D-Naptól indulva.

European Mystery: Flowers of Death: 1090 forintra leakciózva találjuk most iOS-en az European Mystery: Flowers of Death címre keresztelt kalandjátékot, melyben rejtélyes mérgező pollenek után kell majd nyomozgatnunk.
4 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszi a gyűjtést!

válasz erre

ferencziakos

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Ma sajna nem találtam magamnak semmit.

válasz erre

peter97

1 hónapja, 1 hete és 6 napja

Stardew így is drága sajnos.

válasz erre