Napiapp ajánló (2020. december 11.)

2020. december 11.
91.1071
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Lock's Quest: 2599 forint helyett 1499 forintba kerül most átmenetileg a Lock's Quest címre keresztelt különleges mobilos stratégia, melynek részeként egy szuper tower defense élményt ismerhetünk meg a prémium ligából.

Teslagrad: 2190 forint helyett 449 forintba kerül átmenetileg a Teslagrad című különleges platformer, melynek részeként a mágnesességre és az elektromágnesességre épülő feladatok sokasága vár ránk egy klasszikus élmény társaságában.

RowRow: 319 forint helyett pár óráig még ingyenes a RowRow című mobiljáték, mely a relaxációt és a logikai elemeket állítja a középpontba, miközben alaposan megmozgatja agytekervényeinket, mindezt minimalista dizájn társaságában.

App Store:

CHUCHEL: 1090 forintba kerül egy rövid ideig az Amanita Design portfóliójának egyik legjobb és legkülönlegesebb kalandjátéka, a humorban és fejtörőkben egyaránt rendkívül gazdag CHUCHEL, de a csapat többi játéka is leárazáson esett át.

Queen's Quest 3: The End of Dawn: 699 forintba kerül átmenetileg az Artifex Mundi nagyszerű kalandjátéka, a Queen's Quest 3: The End of Dawn, melyben a tárgykeresés és a fejtörők kapták a főszerepet egy kiváló történet mellett.

1942 Pacific Front: mindössze 349 forintért most te is átélheted egy minőségi mobilos stratégia részeként a második világháború legnagyobb tengeri ütközeteit, az 1942 Pacific Front ugyanis teljes egészében erről szól.
4 hozzászólás

Femobilos

1 hónapja, 2 hete és 3 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

RowRow be is húzva, köszi!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Kösziköszi!

válasz erre

ferencziakos

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Szuper péntek, köszönjük!

válasz erre