Napiapp ajánló (2020. december 14.)

2020. december 14.
73.2341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Botanicula: 1090 forint helyett 690 forintért megy most átmenetileg a Botanicula, mely az Amanita Design egyik zseniális kalandjaként egy különleges növényvilágba enged betekintést rengeteg fejtörő által.

Space Grunts: 1699 helyett 899 forintba kerül átmenetileg a Space Grunts, mely egy igazi különlegesség lett a sorban, hiszen a gyors árkád akciókat a körökre osztott élményekkel elegyíti.

Fiz: Brewery Management Game: 1099 helyett 369 forintba kerül most egy rövid ideig a Fiz: Brewery Management Game, melynek részeként egy sörgyár menedzselésébe kaphatunk alapos bepillantást.

App Store:

Radio Commander: 1090 forintba kerül egy rövid ideig a Radio Commander című különleges mobiljáték, mely a vietnami háború idejébe repít el minket, egy különleges stratégiával a főszerepben, ahol rádión keresztül adhatunk parancsokat csapatainknak.

8bitWar: Netherworld: totál ingyen megy most átmenetileg iOS-en az 8bitWar: Netherworld, aminek részeként a stratégia és a taktika kapja a központi szerepet, több mint 180 pályán, címéhez hasonlóan a 8 bites korszakot idéző küllemmel.

Ninjas Infinity: szintén teljesen ingyen csaphatunk le most átmenetileg a Ninjas Infinity című oldalnézetes, 2D-s bunyós akciójátékra, melyben a nindzsák életét és harcmodorát ismerhetjük meg alaposabban.
3 hozzászólás

peter97

3 éve, 7 hónapja és 18 napja

Köszönjük srácok!

válasz erre

Mendez

3 éve, 7 hónapja és 18 napja

Köszönjük!

válasz erre

ferencziakos

3 éve, 7 hónapja és 18 napja

Egész jó akciókkal kezdjük a hetet. mosolygó smiley Köszi!

válasz erre