Napiapp ajánló (2020. december 16.)

2020. december 16.
73.4021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Isometric Squares: 500 forint helyett totál ingyen kaparinthatjuk meg most Androidra az Isometric Squares című mobilos puzzlert, aminek részeként egy igazán nagyszerűn vizionális tréning vár ránk játékos formában.

Mindcell: 419 helyett 129 forintba kerül átmenetileg a Mindcell címre keresztelt külső nézetes akció-kaland, mely a közeli jövőben játszódik, és egy igazán különleges élményt biztosít nekünk - sok-sok akcióval a főszerepben.

The Lost Civilization: 129 forint helyett szintén ingyen csaphatunk le most átmenetileg a The Lost Civilization című kalandos szerepjátékra, mely címéhez hűen egy ismeretlen univerzumba, egy elveszett civilizáció megismerésére küld minket.

App Store:

Hot Date: ha valamiféle groteszk módon mindig is szeretted volna tudni, hogy milyen lehet egy kutyával randizni - aki mellesleg úgy néz ki, mint egy coca -, az átmenetileg 349 forintért letölthető Hot Date részeként megtapasztalhatod ezt az élményt.

Bird Alone: 699 forintért megy átmenetileg iOS-en a Bird Alone címre keresztelt különleges kalandjáték, melyben egy énekesmadár csodálatos és nyugodalmas életét ismerhetjük meg.

Far from Noise: szintén 699 forintért kaparinthatjuk meg most a Far from Noise című igazán különleges, mondhatni szokatlan kalandjátékot, melyben sziklaszirten ragadt öreg autóban élhetünk át egy filozofikus kalandot, egy szarvas társaságában.
4 hozzászólás

Chico

3 éve, 6 hónapja és 22 napja

Szuper, köszi srácok!

válasz erre

Vidoros

3 éve, 6 hónapja és 22 napja

Köszönjük!

válasz erre

peter97

3 éve, 6 hónapja és 23 napja

Egész jó az androidos felhozatal! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 6 hónapja és 23 napja

Isometric Squares és Lost Civilization behúzva, köszi! mosolygó smiley

válasz erre