Napiapp ajánló (2020. december 18.)

2020. december 18.
73.6681
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Rush Rally 3: 1899 forint helyett 1299 forintért megy most egy rövid ideig Androidon a Rush Rally 3, mely a kis platform egyik, ha nem a legjobb és legnagyobb tartalommal kecsegtető rallys játékaként feltétlenül érdemes a kipróbálásra.

Among the Stars: 1899 forint helyett 1199 forintra leárazva csaphatunk most le átmenetilag az Among the Stars című alkotásra, mely a sikeres társasjáték digitalizált változataként igencsak kellemes élményekkel kecsegtet majd.

Civilization Path: hogy milyen rossz irányba tart a civilizáció, azt most 590 helyett 129 forintért tapasztalhatjuk meg a Civilization Path című mobiljátékban, mely a körökre osztott stratégiák kedvelőit szeretné megörvendeztetni.

App Store:

Rush Rally 3: iOS-en is akciós, de itt valamiért sokkal olcsóbb ebben a formában a Rush Rally 3, hiszen mindössze 1090 forintért lehetőségünk nyílik bezsebelni és megismerni a konzolos minőségű versenyjátékok élményét.

Titan Glory: szintén 1090 forintért megy most átmenetileg a Titan Glory címre keresztelt mechás akciójáték iOS-en, melyben a többjátékos élmények, az esportos megoldások kapták a főszerepet a nagy lépegetők és a harci arénák mellett.

Sky Gamblers - Storm Raiders 2: hogy ne szakítsuk meg a sort, szintén 1090 forintra leárazva tudjuk bezsebelni egy rövid ideig a Sky Gamblers - Storm Raiders 2 című második világháborús repülőgépes akciójátékot, mely a maga műfajában az egyik legjobb a platformon.
5 hozzászólás

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Civilization Path behúzva, köszi!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszi köszi!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszünjük, srácok!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

Civilization Path megéri, a többi nálam most kimarad.

válasz erre

Mendez

1 hónapja, 1 hete és 4 napja

129 forintért nagyon jó a civilization.

válasz erre