Napiapp ajánló (2020. december 21.)

2020. december 21.
72.5551
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Limbo: 1799 helyett 599 forintba kerül Androidon egy rövid ideig a zseniális Limbo című oldalnézetes platformer, mely árnyékos, enyhén horrorisztikus megoldásai miatt kifejezetten egyedi megoldásnak tekinthető.

The Insider: 690 forint helyett totál ingyen csaphatunk le a The Insider című élőszereplős kalandjátékra, mely egy vérbeli ázsiai FMV-ként kínál nekünk egy igazán sajátos élményt.

Baldur's Gate: Enhanced Edition: 3790 helyett 1899 forintba kerül egy rövid ideig a Baldur's Gate: Enhanced Edition, aminek köszönhetően kihagyhatatlan áron szerezhetjük meg magunknak ezt a legendás szerepjátékot.

App Store:

Metro - The Board Game: 699 forintra leárazva tudjuk begyűjteni magunknak iOS-en most egy rövid ideig a Metro - The Board Game című mobiljátékot, mely az 1898-as esztendő Párizsába kalauzol el minket, ahol metróalagút építésébe kell kezdenünk.

Kingdom Builder: ha a metrózás nem kenyerünk, 699 forint ellenében szerezhető be most átmenetileg a Kingdom Builder is, melynek részeként saját királyságunk felépítése lesz a feladatunk, méghozzá társasjátékos formában.

Mystic Pillars: A Puzzle Game: mindössze 199 forintra leárazva tudjuk begyűjteni most magunknak a Mystic Pillars: A Puzzle Game című mobiljátékot, mely az ősi Indiába kalauzol el minket, ahol a Monument Valley komplexitásával szerezhetünk magunknak egyedi élményeket.
5 hozzászólás

Mendez

1 hónapja, 1 hete

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 1 hete

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszi köszi!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Limbo behúzva, nem várok vele tovább. Reméltem jön valamikor ingyen is, de nagyon nem.

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete és 1 napja

Limbo ennyiért ajándék!

válasz erre