Napiapp ajánló (2020. december 4.)

2020. december 04.
91.3431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Titan Quest: 2599 helyett kihagyhatatlanul akciós áron, mindössze 899 forintért szerezhetjük most be magunknak a Titan Quest című ARPG-t, mely az egyik legjobb Diablo-klónként kínálja mobilon a műfaj magasiskoláját.

Planescape: Torment: Enhanced Edition: ha egy még klasszikusabb szerepjátékot akarunk magunknak mobilra, akkor 3599 forint helyett 1790 forintba kerül most egy nagyon rövid ideig a Planescape: Torment: Enhanced Edition, mely a maga műfajának a nagyágyúja.

Love You to Bits: 1390 forint helyett 449-ért kaparinthatjuk most meg egy rövid ideig a Love You to Bits című oldalnézetes point and click kalandjátékot, melyben rengeteg fejtörő kíséri majd az utunkat.

App Store:

Guns'n'Glory: mindössze 349 forintért kaparinthatjuk meg most iOS-re a Guns'n'Glory prémium változatát, mely megmutatja izometrikus nézetből, hogy milyen kemény hely volt egykoron a vadnyugat.

Tile Rider: totál ingyen szerezhetjük meg most az App Store-ról a Tile Rider című őrült egyjátékos élményt, melyben egy aprócska autóval kell rohangálnunk az akadályokkal teli pályákon.

Subway Temple Surfers: szintén totál ingyen megy most iOS-en a Subway Temple Surfers, melynek semmi köze a hasonló című és elképesztően népszerű runnerhez, ellenben nagyon sok ponton hasonlít hozzá, lévén egy klónról beszélünk.
4 hozzászólás

Chico

3 éve, 7 hónapja és 27 napja

Köszi-köszi!

válasz erre

Bencus86

3 éve, 8 hónapja

Ez egy jó kis hétvégi gyűjtemény. mosolygó smiley

válasz erre

ferencziakos

3 éve, 8 hónapja

Ó de nagyon király péntek ez, köszönjük! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

3 éve, 8 hónapja

iOS de komoly ma! meglepett smiley

válasz erre