Napiapp ajánló (2020. december 7.)

2020. december 07.
90.7111
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dead Bunker 3: On a Surface: 129 forint helyett totál ingyen letölthető most Androidra a Dead Bunker 3: On a Surface című belső nézetes horrorjáték, melyben a legkülönfélébb szörnyek ellen indulhatunk harcba a túlélésért.

Live or Die: 409 forint helyett teljesen szabadon lehet beszerezni átmenetileg a Live or Die című zombis túlélőjátékot, melyben egy komplett apokalipszisben kell túlélnünk a megpróbáltatásokat.

The Last Roman Village: 790 forint helyett 379 forintért tudjuk beszerezni most a The Last Roman Village című mobiljátékot, melyben Marcus Aurelius oldalán az utolsó római faluért indulhatunk csatába.

App Store:

WitchSpring: 349 forintért kaparinthatjuk meg most átmenetileg a WitchSpring címre keresztelt szerepjátékot, melyben kis boszorkányok gyűjtésével és tréningezésével fedezhetjük fel a sztorit.

Drylands: szintén 349 forintért csaphatunk le most egy rövid ideig a Drylands című alkotásra, mely a Fallout Shelter sajátosságait igyekszik a főszerepbe állítani egy kifejezetten különleges és összetett élmény részeként.

Glopy: hogy ne szakítsuk meg a sort, 349 forintért tudjuk beszerezni magunknak egy rövid ideig a Glopy című logikai játékot, mely elképesztően különleges feladatokkal igyekszik próbára tenni a tudásunkat és a türelmünket.
4 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 3 hete

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Köszönjük!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Így kell kezdeni a hetet, köszi!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ó hát ez az androidos hétindítás kiváló.

válasz erre