Napiapp ajánló (2020. december 9.)

2020. december 09.
91.1881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Cultist Simulator: 2190 forint helyett 1310 forintba kerül átmenetileg a Cultist Simulator, mely a Playdigious különleges kártyás okkultista szimulátoraként egészen különleges élményekkel kecsegtet.

9th Dawn III: 3490 forint helyett 1799 forintba kerül most átmenetileg a 9th Dawn III című szerepjáték, aminek részeként egy rendkívül masszív, 2D-s nyitott világú élmény vár ránk a legnagyobb klasszikusokat idézve.

Dead Bunker 2 HD: 129 forint helyett pár óráig még ingyenes a Dead Bunker 2 HD, szóval csapjatok le rá gyorsan, ha szeretitek a sötét horrort, és szívesen kipróbálnátok a túlélést egy sötét bunker mélyén.

App Store:

Hazmat Hijinks: Total Meltdown: teljesen ingyen megy most iOS-en a Hazmat Hijinks: Total Meltdown című mobiljáték, melyben különleges felsőnézetes élmények várnak ránk 96 pályával, váltogatható ruhákkal, 40 órányi játékélménnyel.

The Uncertain: szintén totál ingyen kaparinthatjuk meg most átmenetileg a The Uncertain című mobiljátékot, mely egy különleges mobilos kalandként egy epizodikus, sztoriközpontú élményt kínál nekünk egy poszt-apokaliptikus világban.

Country Tales HD: 1090 forintra leárazva megy most a Country Tales HD, melynek részeként a veszélyes vadnyugat vár ránk, a főszerepben egy kihívásokkal teli, rengeteg küldetést felvonultató élménnyel.
4 hozzászólás

Bencus86

3 éve, 7 hónapja és 1 napja

Kösi srácok!

válasz erre

peter97

3 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nagyszerű, köszönjük!

válasz erre

Femobilos

3 éve, 7 hónapja és 1 napja

Szuper, köszönjük!

válasz erre

Chico

3 éve, 7 hónapja és 1 napja

Dead Bunker 2 HD-t le is szedtem, köszi!

válasz erre