Napiapp ajánló (2020. február 10.)

2020. február 10.
3.8911
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Planescape: Torment: Enhanced Edition: ismét akciós, 3590 helyett 1799 forintért csaphatjuk le magunknak átmenetileg a Play Áruház kínálatából a Planescape: Torment: Enhanced Edition címre keresztelt klasszikus RPG-t, mely kifejezetten kedvező ár ezért a legendáért.

Braveland Wizard: 999 helyett 179 forintra leárazva megy most Androidon a Tortuga Team fejlesztésében készült Braveland Wizard, mely egy minden elemében klasszikus körökre osztott stratégiaként kíván meghódítani minket.

80 Days: 1799 forint helyett 1090 forintért mérik egy rövid ideig a Play Áruházban az 80 Days címre keresztelt menedzserjátékot, melyben 80 nap alatt kellene körbeutaznunk az egész Földet.

App Store:

League of Light: akciós áron, 1090 forintra leárazva mennek most iOS-en a Mariaglorum kalandjátékok, így például ennyibe kerül a League of Light is, melyben egy veszélyes és titkos társaság történetét göngyölíthetjük majd fel.

Bonfire Stories: Heartless : ha a titkos társaságok nem jöttek be, akkor 1090 forint a Bonfire Stories: Heartless is, melyben apánk gyilkosa után kell majd nyomozást indítanunk, miközben misztikus történések egész sora vár ránk.

Mystery of Ancients: No Escape: szintén a Mariaglorum portfólióból és szintén 1090 forintért megy most a Mystery of Ancients: No Escape című kalandjáték, melyben egy eltűnt barátunk nyomába indulunk majd, de sokkal megdöbbentőbb dolgokra találunk a kutakodás során.
5 hozzászólás

marco

2 hete

Celam írta:
A Planescape Torment androidos változata magyarosítható valamilyen módon?
Szerintem hivatalosan nincs magyar nyelv, SD kártyára telepítéssel talán megoldható valahogy a dolog, ha találsz magyar pakkot hozzá. Talán...

válasz erre

Ejj, ma nem lettünk elkényeztetve.

válasz erre

Celam

2 hete

A Planescape Torment androidos változata magyarosítható valamilyen módon?

válasz erre

Mendez

2 hete

Ma nem sikerült semmit behúznom, bár a Planescape ennyiért nagyon megéri!

válasz erre

Femobilos

2 hete

Kár hogy mára nem jutott ingyenes.

válasz erre