Napiapp ajánló (2020. február 12.)

2020. február 12.
11.0301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Goat's Battle The Game: 599 forint helyett teljesen ingyen megy most Androidon a Goat's Battle The Game, melyben egy kecske oldalán kell ügyeskednünk egy beat em up side scrolling ackió-kalandban, mely 2D és 3D megoldásokkal is büszkélkedhet.

Dead Synchronicity: 1177 forintról 429 forintra leárazva csíphetjük meg magunknak a német Daedalic Entertainment zseniális kalandjátékát mobilra, mely minden tekintetben kimagasló minőséget kínál a műfaj rajongóinak.

One Punch: bár semmi köze a hasonló című animéhez, 2199 helyett azonban 590 forintért tudjuk begyűjteni magunknak a One Punch című mobiljátékot, mely a retro bunyózás élményére épül, korabeli grafika társaságában.

App Store:

Feeding Frenzy 2 : 699 forintra leárazva megy most iOS-re a Feeding Frenzy 2, melyben a tengerek és óceánok mélyére utazhatunk, hogy folyamatos evéssel egy kishalból igazi nagy tengeri élőlényekké változhassunk.

Spirit Roots : 1090 forintba kerül most átmenetileg az App Store-on a Spirit Roots című akció-kaland, melyben a tradicionális oldalnézetes platformerek mintájára kell teljesítenünk a különféle izgalmas kihívásokat.

I Am President!: 349 forint ellenében most bárki kipróbálhatja, hogy milyen érzés elnöknek lenni, hiszen az I Am President! pontosan erről szól, nem kis fricskával a már ezerszer kifigurázott Donald Trumo személye ellen.
3 hozzászólás

SamsungFan

4 éve, 5 hónapja és 22 napja

Goat's Battle leszedve! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 5 hónapja és 22 napja

Nagyon jó nap, köszönjük!

válasz erre

ferencziakos

4 éve, 5 hónapja és 22 napja

Na elég jó engedmények vannak.

válasz erre