Napiapp ajánló (2020. február 14.)

2020. február 14.
10.9261
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dean The Kid: 259 forint helyett teljesen ingyen megy most a Play Áruházban a Dean The Kid címre keresztelt akció-platformer, melynek részeként egy vagány kiskölyök felett vehetjük át az irányítást a trükkös pályákon?

When Silence Fell: 699 helyett 450 forintért csaphatjuk le most magunknak Androidra a When Silence Fell címre keresztelt szöveges kalandjátékot, mely egy rendkívül sötét, de annál izgalmasabb interaktív sztorit mesél majd el nekünk.

Patchwork The Game: 1190 helyett 790 forintért tudjuk gyűjteményünkbe illeszteni most átmenetileg Androidon a Patchwork The Game című mobiljátékot, mely egy igencsak különleges társasként funkcionál majd.

App Store:

It's Titanic: 349 forint ellenében csaphatjuk le magunknak most iOS-en az It's Titanic című mobiljátékot, melyben sajátos formában ismerkedhetünk meg a Titanic tragédiájával, így akár tanító célzatú applikációként sem utolsó megoldás.

Bulb Boy: szintén 349 forintba fáj most egy rövid ideig az App Store-on a Bulb Boy című horrorjáték, mely egészen különleges formában próbál ijesztgetni minket, de kapott pár díjat, méghozzá nem véletlenül.

1849: hogy ne szakítsuk meg a sort, 349 forintba kerül most egy rövid ideig az App Store-on az 1849 című klasszikus városépítős stratégia is, mely az aranyláz korszakába kalauzol el minket.
5 hozzászólás

peter97

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hát ez a Dean The Kid ingyen jöhet is!

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Köszi!

válasz erre

ferencziakos

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Ez az iOS lista egész korrekt.

válasz erre

fonemaker

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Igen király az iOS pakk!

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 3 hete és 3 napja

Jutott mára ingyenes, juhéjj!

válasz erre