Napiapp ajánló (2020. február 17.)

2020. február 17.
11.0781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Goat Simulator Waste of Space: a teljes Goat Simulator-sorozat akciós áron megy most a Play Áruházban, így ha szeretnél egy őrült kecske bőrébe bújni, 1500 forint helyett mindegyik 499 forintba kerül egy kis ideig.

Gopher Smash 2: a gonosz pockok megtámadták a farmer földjét, tehát itt az idő, hogy segítséget nyújts a gazdának, hogy a lehető legtöbb sárgarépa megmaradjon, amiért ráadásul most fizetned sem kell.

King of Dragon Pass: 3590 forint helyett 1499 forintba kerül most egy rövid ideig Androidon a King of Dragon Pass című szöveges szerepjáték, mely a klasszikus lapozgatós történetek hagyományait idézi fel előttünk.

App Store:

12 Labours of Hercules II: The Cretan Bull: teljesen ingyen csaphatunk le most iOS-en a 12 Labours of Hercules II: The Cretan Bull című addiktív stratégiai játékra, melyben egyenesen Herkules korába repítenek majd vissza minket az alkotók.

Maze Lord: szintén ingyen szerezhetjük be most egy rövid ideig a Maze Lord című dungeon crawler szerepjátékot, melynek részeként félelmetes teremtmények ellen megyünk csatába, hogy minden esetben megtaláljuk a továbbjutás kulcsát.

Little Luca: ismét totál ingyen megy most iOS-en a Little Luca, mely egy igazán kellemes kis apróság gyermekeknek és a casual műfaj kedvelőinek, lévén a játékban találkozhatunk Lucával, aki az elveszett csillagok nyomába indul.
5 hozzászólás

SamsungFan

4 éve, 6 hónapja és 10 napja

Bakker, Goat játékok sorban behúzva! röhögő smiley Gyakorlatilag ötöde áron megvan a komplett széria! mosolygó smiley

válasz erre

zsenikém

4 éve, 6 hónapja és 10 napja

Little Lucán kívül mind megvolt már régebbi akcióból de ennek is örülök! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 6 hónapja és 11 napja

Szuper nap, köszönjük a válogatást!

válasz erre

ferencziakos

4 éve, 6 hónapja és 11 napja

Full ingyen iOS mennyire komoly már!!!! röhögő smiley Köszi!

válasz erre

Mendez

4 éve, 6 hónapja és 11 napja

Goatokat ennyiért kötelező behúzni! röhögő smiley

válasz erre