Napiapp ajánló (2020. február 24.)

2020. február 24.
20.6031
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The House of Da Vinci: vélhetően a folytatás érkezése miatt, de 1699 forint helyett 790 forintba kerül egy rövid ideig a The House of Da Vinci című kalandjáték, melyben a legendás alkotó találmányainak titkát fejthetjük meg.

Mars Power Industries: 690 forint helyett 449 forintba kerül most egy rövid ideig a Mars Power Industries című stratégiai játék Androidon, mely a legendás Dune sajátosságaival meséli el nekünk egy marsi kolónia sajátosságait.

Star Chindy: 1190 forint helyett 329 forintért tudunk lecsapni most a Star Chindy névre keresztelt stratégiai játékra, mely egyenesen a távoli világűrbe kalauzol majd el minket a csatározások során.

App Store:

5 Nights in Scary School Basic: ha szereted a túlélőjátékokat, egy rövid ideig most teljesen ingyen tudod begyűjteni magadnak iOS-en a 5 Nights in Scary School Basic című alkotást, melyben egy iskola falai között kell megpróbálnod a lehetetlent.

Lifeline...: a teljes Lifeline... sorozat akciós áron megy most az App Store-on, ennek megfelelően már a legelső részt is lehetőségünk nyílik 349 forintért bezsebelni.

Valleys Between: 699 forint ellenében megy most az App Store kínálatában a Valleys Between, mely lehetőséget ad saját világok megalkotására szinte a semmiből.
4 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 5 napja

Nagyszerű nap! És még nem is maradtam le semmiről!

válasz erre

fonemaker

1 hónapja, 5 napja

De jó ma a felhozatal, még így is hogy nincs free!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 6 napja

Star Chindy nagy királyság, köszi!

válasz erre

gabor1017

1 hónapja, 6 napja

Star Chindy ígéretesnek tűnik. Köszi a tippet.

válasz erre