Napiapp ajánló (2020. február 26.)

2020. február 26.
24.7311
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Gunslugs 2: 990 helyett 379 forintba kerül átmenetileg a Gunslugs 2, mely az oldalnézetes akció-platformerek egyik nagy királyaként megmutatja nekünk, hogy milyen a totális retro pusztítás.

Siege of Dragonspear
: 3790 helyett 1799 forintért csaphatjuk le magunknak az egyik legjobb mobilos szerepjátékot, avagy a Baldur's Gate feldolgozását is elkövető Beamdog nevéhez köthető
Siege of Dragonspear-t.

DISTRAINT 2: 2490 forint helyett 1290 forintba kerül most átmenetileg a DISTRAINT 2 Androidon, mely az oldalnézetes horrorjátékok egyik különceként igencsak érdekes élményeket kínál nekünk.

App Store:

Gunslugs 2: nemcsak Androidon, hanem iOS-en is nyomott áron illeszthetjük most gyűjteményünkbe a Szupercsapat Rosszfiújának karakterével reklámozott Gunslugs 2-t, mely 349 forintért megy most egy rövid ideig a platformon.

Legion War: Hero Age: totál ingyen csaphatjuk le most az App Store-ról a Legion War: Hero Age című körökre osztott stratégiai játékot, mely garantáltan megdobogtatja majd a szívünket, ha kedveljük a műfajt.

Fox Eats Chicks: szintén ingyen kaphatjuk meg az App Store kínálatából most a Fox Eats Chicks című oldalnézetes platformert, melyben a rókák oldalán kell csirkékre vadásznunk, még ha ez elég nehézkes feladatnak is tűnik.
4 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 5 hónapja és 8 napja

Szuper, köszönjük!

válasz erre

Bencus86

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Köszi köszi! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Gunslugs, ennyiért ajándék, behúzva.

válasz erre

Mendez

4 éve, 5 hónapja és 9 napja

Siege of Dragonspear ennyiért is drága, pedig kéne.

válasz erre